Hallo, ik ben Riet van den Ekart. Ik ben al vanaf 1980 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik ben begonnen in ons huidige pand, waar ik na enkele omzwervingen nu weer terug ben.

Mijn specialiteit is het adviseren van kwalitatief goede producten. Iedereen krijgt maar één huid. Als die van jongs af aan goed wordt verzorgd, kan men er mooi en oud mee worden. Sinds kort werk ik met verschillende soorten Aloë-Vera-producten die daar heel goed op aansluiten.

Ook verzorg ik algemene schoonheidsbehandelingen, anti-aging gezichtsbehandelingen, epileren, verven en harsen en het nieuwste op dat gebied: sugar waxing.

Hierbij worden de haartjes met de haargroeirichting mee eruit getrokken in plaats van tegen de groeirichting in, zoals bij het gewone harsen. Dat heeft als voordeel dat het minder pijnlijk is en geen allergische reacties geeft.

Daarnaast geef ik u deskundig advies over hoe u op verantwoorde wijze gebruik kunt maken van onze zonnestudio.

Ik adviseer u ook graag over onze Energetix magneetsieraden. Zij zorgen voor een balans tussen lichaam en geest.

Graag vertel ik u inhoudelijk wat meer in een persoonlijk gesprek, zodat ik nog beter op uw wensen in kan gaan. Ik hoop u daarvoor binnenkort bij StudioNoStress te mogen verwelkomen!

Riet van den Ekart

 

 

 

 

Wilt u meer informatie of een afspraak met Riet maken?

U kunt bij Studio NoStress terecht van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur.
Als u graag meer informatie wilt of als u een afspraak wilt maken, loop dan gerust even binnen.
U bent van harte welkom!

U kunt natuurlijk ook per telefoon of per e-mail contact opnemen: op de contactpagina van Riet vindt u haar telefoonnummer en een e-mailformulier om haar rechtstreeks een mailtje te sturen.

Meldt u zich meteen even aan voor onze Studio NoStress Nieuwsbrief?